9 April 2009

Hissar:


Välkomna tillbaka från det extremt långa uppehållet på ca.några timmar ! Idag, på skälvaste skär torsdagen så kommer vi att hissa vårat kära Stads Hotell !
Så gammalt men ack så vackert, som en gammal fin brun ek mitt på en äng av ljuvligt gröna grässtrån !
Här, har många kända sovit ( Carola....^^) och andra som vi just nu inte kommer ihåg ! I den vackra bal salen har även elever haft både jul baler och andra baler från alla möjliga skolor !
Så ligger den på en plats där man kan se den med all sin prakt den är placerat på Sigmatorget , där folk under sommaren kommer för att hitta något fint i de tusen olika stånden som står här !! Det ni Stockholm även om det inte heter Hötorget så äre ändå samma princip :D!! Iaf, idag, påsken till ära så står det en fin björk framför som alla barn har fått klä med massor av påsk saker !! Visst äre gulligt ;)


God Bless the Stad Hotell !Dissar:


Nu kommer även den alltid lika roliga dissen också !
Den är riktad mot bristen på Statyer i stan, vi slår vad om att ni inte kan nämna mer än 5 statyer här i stan... mm just det !! Och det är problemet här ! Den mest kända statyn vi har i stan är väll på Gustav Vasa eller ? Och hur märkvärdig är den lixom... Det är bara stackarns huvud ! I andra länder gör man ståtliga statyer som får fram det fina hos människor som har gjort sig värda att bli avbildade som statyer, men neeeej..... Varför slösa tid på statyer när vi kan smusa ner ån brevid istället !  Skäms ! Skäms !!
Mer ståtliga statyer i stan tack, på platser där folk går, där folk sitter eller kanske mitt i ån !  något helt speciellt ! Vi har massa kändisar från Västerås som kan få en staty, eller så kan man bara ta någon svensk som har gjort något jätta bra ! Hur svårt kan det vara ???
Sammanfattning: Vi vill ha mer statyer i stan ! Det är tecken på en rik kultur och något man vill visa upp ! Och så vill vi ha de så att man ser de och inte i någon nedrans buske som stackars Gustav Vasa får stå i.........

Poor Gustav..... må du komma ut därifrån någon dag !

Kommentarer

Kommentera vårat underbara inlägg här ") Tack !!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kära Kommentar till inlägget :D:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se