8 April 2009

Hissar:


Idag tänker vi hissa våran kändaste byggnad i Västerås ^^^
The City Hall.
Den här byggnaden har faktiskt ett samband med Stockholms stadshus.
Båda har ett fint långt torn^^
Btw så har ju vi en guldtjur på sidan om, så vårat kanske är lite bättre iallafall, eller..... ne? Det får bli Stockholms ändå ;).  Men vårat stadshus ligger precis vid dagens DISSAR plats (Skrolla ner för att se dissen)
En sak vi älskar med stadshuset är att dom har klockor högst upp i tornet (Slå Det Stockholmare^^) Det är känt som klockspelet. Det består av 47 klockor som idag är Sveriges största klockspel. Varje timme spelar klockspelet upp en helt underbar melodi som hörs över hela stan ! Det ger en högre ''mys status'' på stan och gör den speciell !
 Så dethär är defenetivt något vi bör vara stolta över västeråsare !!


God Bless the City Hall
 

Dissar:

Idag dissar vi den längsta ån i Västerås!
Svartån den som rinner från Skultuna ända ner till city och ut i Mälaren låter som en ståtlig flod(kanske å) som rinner vackert ner genom stan med klart och fint vatten(även om den heter svart ;)) men faktum är att den ser ut som en jäkla soptip!
Speciellt nere vid Slottet breved slussen. Det ligger liksom skräp och till och med cyklar! Ja ni hörde rätt, CYKLAR tidningar, koner...eee ja koner också !! Hur fan kan man få idén att göra något sånt? Tänk på dom stackars änderna(igen ^^) som bor där! Och äre ingen som tänker på att städa upp lite... Stadshuset ligger 20 meter från brottsplatsen och äre ingen där inne som kan bestämma att dethär skräpet ska bort ?!?!?
Tänk er när våra kära stockholmare kommer ner hit och hälsar på (men inte bara de utan besök från andra länder, och det viktigaste av de alla för VI ) vad ska dom säga om våran stad liksom :( !
HÖR UPP KÄRA NATION + ni som kommer från Stockholm, gå INTE igenom parken eller på stadshusets framsida. Ni kommer få världens shock när ni ser det. Vi tänker bara på erat bästa våra kära 08:or ;)


 God Bless Stockholm Today Not Västerås -.- !


Vi Ses Snart Igen Stockholm ^^
  

Kommentarer

Kommentera vårat underbara inlägg här ") Tack !!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kära Kommentar till inlägget :D:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se