26 Augusti 2009

Hissar:


Alla kanske inte vet att Västerås är en stor stad. Då är det dags att lära sig det. Om man skulle jämföra Västerås med en kändare (-.-) stad kanske... Malmö så skulle vi snabbt märka att Västerås och Malmö är lika stora till ytan !
En sanning som de flesta kanske inte vet om. Dock har vi inte lika stor befolkning och därför ligger vi inte lika långt upp på listan. Att vara stor och samtidigt inte ha så stor befolkning betyder att det finns massor av småstället som folk sällan lägger märke till.
En plats är Falkenbergska Kvarnen. Detta är en liten restauran som ligger på Svartåns östra strand nästan mitt på Svartlängan som flyter genom stan. Där står denna mystiska plats och väntar på kunder.
Mat serverar de antagligen då de har en ute servering, kaninen på skylten säger nog också att man nog hittar mat inne även om det just inte är kanin :P
Detta lilla underbara ställe ligger på en så lugn plats så att man kan glömma att man faktiskt är mitt i stan och det är riktigt bra. Vi lever inte i längre "lilla Västerås som ingen vet om" typ...
Ät här... vi vet inte själva vad som serveras här, men det verkar flott... så om du har pengar och vill spendera det på mat i en miljö som är gudomlig...
varsågod ;)


God Bless Hemliga platser


Sååå vackert.... inte sant ?

         

Kaninen och den underbara platån som tittar ner mot Svartån.


Dissar:


Denhär platsen låter för bra för att vara sann... eller hur ?
Det är sant... den finns, men det finns massor av negativa saker som man kan störa sig på också.
Så nu kör vi :P
Falkenbergska kvarnen är slags bro som stoppar vattnet och bara låter en liten del rinna förbi :P
En exakt sådan som den som finns mellan slottet och stadshuset. Dessa låter inte lite det vet vi alla. Ska man sitta och äta vid en sån här skapelse så kommer man lätt få någon slags hörselskada och sedan någon slags lätt huvudverk :P Överlever man detta kommer man antagligen få anorexia.
Detta beteende framkallas av kräkningar som framkallas av en doft som kanske inte är så underbar vid matbordet. Denna doft av avlopp åker kommer ut i luften då vattnet forsar ner för denna kant.
Mygg, och andra insekter kan vara störande eftersom denhär platsen ligger i ett väldigt grönt område med MASSOR av träd och vatten.
Så om ni trodde att ni har hittat det perfekta stället så har ni lite fel :P
Denna plats är inte perfekt men definitivt en fin plats att spendera lite tid på.
Det här var dissen och det innan var hissen. Nu kan ni dra en slutsats om denna plats själva ;)


God Bless Dissarna


Kvarnen i bakgrunden (uppe) och det forsande vattnet precis bredvid (nere).

Kommentarer

Kommentera vårat underbara inlägg här ") Tack !!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kära Kommentar till inlägget :D:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se