27 Augusti 2009

Gemensam HissOchDiss i detta inlägg!


Vi beger oss ända bort till Mälardalens Högskola!
Skolan för de som vill plugga vidare, och även folk från Carlforska som går där ;)
Byggnaden är enormt stor och utansidan ser perfekt ut.Allt man kan tänka sig för att göra ett fult hus finns, men materialen är kombinerade på ett sådant underbart sätt så att skolan faktiskt lockar folk att se på den !!! Men nu var det inte de vi skulle prata om ^^
Utan dess konst. Ni alla som går där eller har gått förbi har säkert lagt märke till de två statyerna med de tjocka läpparna. Botoxinjektion eller? De påminner lite om kaninerna i Rayman också...
hmmm ....
 Någonting äre iallafall ^^ Och sen fontänen!
Det är inte direkt tråkigt men lite skitigt...... och.. smaklös... ? Om man jämför med poolen på Asea Torget är detta patetiskt.
Liksom fountänen har en sten i sig (
om vi minns rätt ) och två saker som sprutar vatten, men de borde inte räknas för de syns knappt. Det som inte syns idag märks inte, det vet alla mycket väl ! Det skulle nog vart bättre med en stor stråle som spruta högt upp iställe? Det är ju en tekniskt högskola och det betyder ju att borde kunna göra deras omgivning snyggare med sin teknik... helt logiskt, men knappast något som de kommer att göra. Sen är vattnet inte det finaste heller, men vi gör ju så gott vi kan med de.
Men de två statyerna är ju rätt coola ^^ Haha liksom vet tycker inte det?
Dom borde det finnas mer av! Det är nästan ett måste att de ska finnas nere i city. Tänk er en hel jungel med konstiga statyer som bara står och väntar på att bli fotograferade och hissade av oss.
Men vi får se hur det blir....


God Bless Konsten ^^           


Kommentarer

Kommentera vårat underbara inlägg här ") Tack !!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kära Kommentar till inlägget :D:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se