28 Augusti 2009

!!  Först  !!

Dagen till ära blir det en hiss och en diss OOOOMMMM.,............   gissa :P
Jaa !!   Höst Marknaden såklart ! :D
Hissar:


Vad kan hissen vara om inte Marknaden själv :D 
En plats som bara kommer ibland och där du som är en fyndare kan hitta nästan precis det du vill ha ^^
Allt mellan himmel och jord går att hitta här... seriöst... om du vet vart du ska kolla ;) För det är en djungel, det är typ 100000000 tält och de ligger alla utspridda på olika platser, i olika gångar på det stora nybyggda Rocklunda området kring ABB Arena ! Vart var vi ? Justé !
Om du inte är där för prylarna så kanske du är där för maten ^^  AAAaaa :P  Det finns all möjlig konstig mat där allt från de mest ljuvligaste dofterna av muffins till de ljuvligaste smakerna av Langos. Man kan även känna den stinkande doften av grillad majs blandad med en svag doft av socker, från sockervadden :P
Detta är en plats för folk att mötas. Man kanske träffar någon som man inte har sett på länge bara för att den bor på Gryta och man själv bor på Bäckby då kan man stå och prata om inget för att sedan åka de läskigt ostabila karusellerna ^^ De kanske inte är något mot Grönan eller Liseberg men de kan nog roa små västeråsare som inte har någon egen nöjespark ^^
Detta är en liten sak som ger liv till stan också, det får man inte glömma.
För liv behöver vi, speciellt i VÄSTERÅS ! :D


God Bless Liv


Den coolaste av karusellerna for sure !!

         

Marknad det är !

         

En fontän... ja det är en fontän ^^  och ett hjul med massor av gotti gott gott :D
Dissar:


Från skratt och glädje till motsatsen. Det är inte bara positiva saker som sker med Höst Marknaden ska ni veta.
Massor av negativa ting finns också inblandade i denna jätte karusell. För att förklara detta så enkelt som möjligt börjar i ett hörn och går sakta utåt :P.
Nummer ett på listan av dissar med marknaden detta är att den som vanligt ligger ute på Rocklunda. VARFÖR :S Det ligger typ mitt ute i ingenstans ! Man måste ta två bussar dit om man bor på Västra eller östra eller södra delen av stan ! Detta är inte bra. Om Höst Marknaden (
och Vår Marknaden) skulle flyttas in i stan som City Festivalen gjorde skulle det bli mycket bättre. De som säljer saker skulle också tjäna på detta. Så som det såg ut idag var det inte bra. Det var knappast mycket folk som trängdes om att komma fram, det fanns inga fick tjuvar (:P) och så var de som stod i tälten HEEELLLT borta. De brydde sig inte om att det gick förbi folk. De ropade inte, man kunde inte bråka om priser, man kunde helt enkelt inte göra mycket !!
Dessutom är allt så himla utspritt så att man inte vet vart allt börjar eller slutar. Man vet inte vart mitten är och så ligger alla affärer huller om buller. T.ex. mat affär, kläd affär, kläd affär, staty affär, tomt, flagg affär, plånböcker o.s.v.
Ser ni mönstret? NEJ !!  Det finns inget mönster och det stör vi oss på !!! Men vi stör oss sällan utan att komma med förslag !
Så här kommer vårat förslag:
Flytta till stan, kom under en bättre tid, ha mer aktiva och uppmuntrande personal, mer annorlunda mat OCH mer KONSTIGA och OVANLIGA prylar.
Tack ;)


God Bless våra idéer


Mycket folk det var...    NOT !!

         

De jätte lockande "tälten" ?

         

De farliga karusellerna ^^ och de alltid lika tragiskt FUUULA bilderna på "människor" :S BORT BORT BORT !!!!!


Kommentarer
Postat av: Laila

hehe det är bra =) Har du något filmtips till mig ikväll..? :P typ någon skitbra film?:P

2009-08-29 @ 16:20:29
URL: http://lailaaziz.blogg.se/

Kommentera vårat underbara inlägg här ") Tack !!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kära Kommentar till inlägget :D:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se