5 December 2009

Hissar:


Ok :D vi vet att det går lite segt framåt men... vi hinner ikapp :P
Dagens elevator (
om man översätter med google translator ^^) handlar om busshållsplatser, men inte vilken busshållsplats som helst utan den på Bäckbycentrum.
Hur lycklig blir man inte när  de lägger ny asfalt, bygger en ny busshållplats och lägger ut dedär vita plattorna nivet där bussen ska stanna !! Vi alla minns hur det gick med den förra gjord av glas.... precis..  det var sällan man såg glas på den faktiskt! Nu kom hållplatsen iallafall tillbaka efter en lång tids frånvaro. Denna gång i METALL :P Nivet hur de gamla hållplatserna ser ut med typ blått stålnät ! Så ser den ut men i modern och faktiskt ganska snygg version. Absolut inte det man förväntade sig.
Bänken där man sitter är fiffigt "inbyggd" i väggen och gjord av trä. Tid tabellerna står snyggt och prydligt bakom plast så att man kan se de och så att ingen ska ta de och så att de inte blir blöta och så att ingen ska rita på de och så att.... aa ni fattar. Hur som helst är detta något bra och klassas 100% som en hiss ! Vilket den också är. Så notera nästa gång ni passerar hur snygg den egentligen är fastän det bara är en hållplats :P


God Bless VL:s smarta idé

Den fina och årydliga busshållplatsen när den var helt ny !!!


Inte klart än! Men de vita plattorna är där iaf.

Dissar:


Ja, ni har nog följt denna blogg tillräckligt länge nu för att inse att det här inte kommer sluta snällt !!
Misstolka inget nu, felet ligger inte i själva hållplatsen utan vad folk GÖR med den. Visserligen ligger den på Bäckby men det ska väll inte ha en effekt, eller ska det ??
Det vi försöker säga är att det gick ganska exakt typ 2 dagar innan man klart och tydligt kunde läsa ett antal tagar av samma peson på den snygga bänken. Vad intressant ! Någon kan skriva -.-' . Det är snarare ett skämt.  Det är ju inte så att man skriver något på något för att folk ska tycka att det är fult.... iaf. På själva väggen man lutar sig bak mot hittar man en ganska storknappt påbörjad graffiti text eller vad det nu är...
Också ett misslyckande.... Varför väljer man att 1. Slösa tid ,2.Pengar, 3. Färg på något som redan är snyggt ?? Man gör bara sin omgivning tattigare och FUL. Klotter ska vara VACKERT och på ställen där det inte är fint så att man verkligen ser kontrasten mellan det fula och det fina.
Tags typ överallt och på fina platser FÖRSTÖR !!!!
Det är inte snyggt och kommer aldrig att bli det heller. Det är ju för oss hållplatsen byggs... och då ska vi förstöra den ? Detta beteende kan liknas en tre årings.... som springer runt och ritar på väggar bara för att det är kul och.... jaa.. vad mer ?
INTE VET VI VAD MER ! :S
Det kan bara de dåliga klottrarna svara för... de som gör samhället tattigare och en plats att avsky itället för att gilla !!!
Tänk över detta.


God Bless Balansen

Snyggt och prydligt på bilden
(gammal bild, men ny hållplats^^)
men inte länngre! Tittar ni noga ser ni förresten att det
redan fanns klotter på bänken innan hållplatsen äns var klar....


Kommentarer

Kommentera vårat underbara inlägg här ") Tack !!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kära Kommentar till inlägget :D:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se