25 Juli 2009

Hissar:


Något för alla ?  Är verkligen Västerås det ? Det kan man lugnt säga. Från att de vildaste kan springa runt och göra vad de vill till att de lugnaste kan ta en lugn promenad i Vasaparken. Det är väll en lagom bredd på en varierad stad ?
Det finns även affärer för alla smaker och...smaker. Allt från de värsta märkes affärerna till de mest billiga och second handliga affärerna. Man kan knappast påstå att man inte hittar det man vill. Okok  det kan man men då handlar det oftast om något man verkligen vill ha perfekt.. eller ? Och det finns ju då att beställa på internet ;)
Vi tycker att denhär stan är varierad men ibland känns den torr väldigt torr, ni vet när gräset torkat på sommaren, så känns det. utbudet kan suga ibland i Västerås men vad ska man göra åt det ?  Om man lever i en stad som inte är väldens största får man leva med att det inte alltid finns allt man vill ha här !
Visst är det så ?
Visst är det så ?
Dock kan man hitta det man vill.... om man har pengarna och om man vågar gå in i de affärerna som man kanske förut inte vågade gå in i. För som vi sade, utbudet är stort... om man kollar överallt !
Eller sade vi det ;) ?


God Bless det stora utbudetDissar:


Småsaker, statyer, detaljer, bl.a. och bl.a. och bl.a. Det är fullt av de. De är inte fina, de är fula, de stinker, de är rostiga de är och är och är utan att någon egentligen behöver de.
Kan ni tänka er något som är så värdelöst att man inte behöver de ^^ ?
Nej :P  Dock kan ni hitta det i Västerås :D Staden med variation !!!
Här kan ni hitta de mest osammanhängande, det mest ovårdade, det mest dissade och mycket mer !
Inte för att avbryta den underbara handlingen men seriöst detta låter som en reklam affisch för en soptipp :P
Tillbaka till handlingen.  Ni behöver bara ta ett kliv ut så kommer ni hitta något som ni tycker är CP stört och ni kommer bli ledsna och gå därifrån. Detta måste det bli ändring på !
Detta kommer det inte bli ändring på om vi inte gör något :(
Så vi måste göra något :(
Men..... vad är det vi ska göra ?


God Bless Kunskap  !!!Seriöst, vad har det här med Västerås eller något annat med Västerås att göra ^^ Kan någon säga ?!


                   

Till vänster: En gömd skatt :O ? Nej..^^    Till Höger: Helt OK ! Men... vart låg den nu igen ?


 

Ooooo... låter väldigt...blandat utbudligt :PEn bjooorn :P


Kommentarer
Postat av: az

åå vart är den där lejonstatyn någonstans?:)(L)

2009-07-26 @ 17:40:22
Postat av: vasterasbloggen.blogg.se

Den ligger precis mitt emot Punkits P-hus ingång för bilar ! Om du står där bilarna åker in och tittar mot vasaparken så ser du att en väg går till parken. Och Precis utanför byggnaden till vänster står den då. Går inte att missa !!

Lycka till ;)

2009-07-27 @ 16:29:23
URL: http://vasterasbloggen.blogg.se/

Kommentera vårat underbara inlägg här ") Tack !!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kära Kommentar till inlägget :D:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se