26 Oktober 2009

!!  Först  !!

Våran supervecka har börjat!
Massa inlägg... eller ja, ett per dag och mycket info och mycket ni inte visste om stan och massor av och, och massor av annat!

Hissar:


Idag har vi grävt fram lite historia och nytt på samma gång. Det handlar om Sigmatorget eller Torggatan som platsen egentligen heter.
Denhär platsen är en kär plats för alla politiker. Hit kommer politiker såväl från vänster sidan som från höger sidan. Scenen brukat de stå på och prata om sänkta skatter och annat som politiker älskar att snacka om eftersom de vet att vi som lyssnar älskar det :P
Vi tänker förresten inte prata om politikerna just idag, vi ska prata om hur underbart det är att Sigmatorget ska byggas om och bli en plats som är nyare än vad den är idag.
Affärsägarna som har sina affärer på Sigmatorget stör sig på allt från scenen till lycktstolparna. Folk ser inte deras affärer, folk bryr sig inte om de arbetande inne i affärerna och bl.a bl.a bl.a.
De har nu fått svar på sina böner, nya idéer har dykt upp om hur man vill att Sigmatorget ska se ut. Vi kan meddela på en gång att alla planer är besvikelse och helt tråkiga och totalt fantasilösa.
Ett gammalt förslag var att man skulle bygga ett glastak över Sigmatorget, inte alls dåligt !!
Men kommer det att hända ? Det får vi se. Det var tänkt att detta skulle genomföras sedan länge men det kom aldrig igång eftersom man inte hade tillräckligt med pengar. Nu vill man iallafall inom en ganska snar framtid kunna bygga om Sigmatorget också. Någon plan kommer att vinna och vi hoppas såklart att det är en bra plan som vinner och inte någon nedrans B-arkitekts planer som vinner.... för sådana exempel har vi massor av i just VÄSTERÅS !
Inga fler tack !


God Bless våra idéer :D

Plan 1. Duktigt planerat.... kallas det att vara arkitekt när man visar upp.......


Plan 2.  planer där man bara har gjort en ändrigt, och där ändrigen är......


Plan 3. att man bara har tagit bort det fula som fanns innan ?

Plan 4 var den planen med ett glastak över Sigmatorget och med ändringar på själva torget också.
Tyvärr hade inte internet bilder på det och inte heller vlt.se där vi hittade de andra bilderna.
Dock fanns glastak bilden i tidningen när detta publicerades för ett tag sedan.

Slutligen våran egen plan :D :
   
Från ovan. Glas över hela Sigmatorget och under glaset ska alla pelare och scenen bort och ersättas med BRA affärer och fontäner och moderna bänkar och Gigantiska skärmar för stora event som t.ex en viktig forbollsmatch eller kanske något annat !

Dissar:


Vad kan vara mer lägligt att dissa än Sigmatorget på en dag som den här :P
DET ÄR FULT, vi skulle behöva ha hit någon som kan designa. Seriöst, det är inte snyggt, vi vill ha lite större ytor att gå på, vi vill inte ha fyllon på den bortglömda delen av torget och vi vill inte ha en bortglömd del. Vi vill ta bort den extremt fula bion som är där (
som egentligen är en annan historia :P ) och vi vill ta bort Scenen faktiskt !! Den är inte fin. Vi vill designa om Sigma gallerian eftersom den är totalt värdelös. Vad finns det inne på sigma egentligen :S ?
Här fick ni vad vi ville göra här kommer varför. Sigma torget är ett stort misslyckande i Västerås. Det tar upp STORA STORA ytor men till vilken nytta ? Hade någon som hade varit smart tagit hand om planerna så hade Sigmatorget blivit ett universum av affärer lyx och glastak.
Så är det inte. Så kommer det inte bli heller om inget gör något åt dessa sugande arkitekter som tror att de är något bara för att de redan har sitt jobb.
NI SUGER !
NI kan INGET.
Använd era hjärnor eller så tycker vi att alla 50 + arkitekter borde bytas ut snart ! De är bara där och lägger fram sina förhistoriska bullshit idéer !!
VI ÄR TRÖTTA !!!


God bless de unga

Sigmatorget.... en djungel !


Ruttet trä är Sigmatorgets trademark !


- Vad ska vi göra ?
- Jag vet, vi sätter upp typ 10000000000 lyktstolpar för att få folk att tänka på annat än själva torget ! :D


Kommentarer

Kommentera vårat underbara inlägg här ") Tack !!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kära Kommentar till inlägget :D:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se