29 Oktober 2009

Hissar:


När vi nu ändå snackar om lokaler och hur använda de egentligen är så är det perfekt att snacka om ABB arena !
Den är extremt använd. Under sin korta tid som byggnad har den hållit i olika bandy, hockey och andra sport finaler och matcher. Inte nod med det, en Melodifestival delfinal har också besökt arenan. Abb-Arenan är placerad på en plats där alla kan se den och placerad på en plats där den smälte in. Allt handlar ju om idrott på Rocklunda och det gör ju ABB-arenan också :P Det var så vi menade ;)
Trots sitt väldigt fantasifulla (
NOT) utseende så ger den åskådaren en inbjudande känsla. Det kan bero på att den är så extremt stor. Glas hörnen bidrar också till den trevliga känslan. Men är det ett företag som bygger en byggnad kan man på en gång räkna med att den inte kommer bli fantasifull eftersom det företagen är ute efter är att göra reklam.
Slutsatsen är att ABB-Arena är en helt OK byggnad även om den inte är den OK:aste av byggnaderna i Västerås.
Men tack ändå ABB-Arenan.


God Bless ABB


ABB  ABB Arena står det ;)


Från avstånd.

Dissar:


Tomma platser finns det gott om här i stan. Centra är inget undantag. Här kan ni hitta allt från extremt stora ytor till fortfarande oklara avdelningar av byggnaden till tomma butiker.
På andra våningen i Centra har vi sett att det är ett bygge som pågår fortfarande. Det har pågått i typ minst tre år och det verkar aldrig ta slut. Så känns det. Vad är det de bygger längst upp förresten ? Fråga inte oss :S Vi vet inte. Och det vet ingen annan heller tydligen, knappt de som bygger..... om de bygger. Dendär nedrans blockaden har legat där i hundra år och rulltrapporna bara står där och samlar dam. VAD GÖR DE ??????????
Det kan ju inte vara en affär de bygger på våningen då det redan finns tomma lokaler i den ödelagda byggnaden. Det är extrema ytor som ingen använder heller. Den som planerade detta bygge förväntade nog sig att det skulle flöda så mycket folk mellan affärerna att det nog skulle behövas stora och fina ytor för att undvika trängsel. Men om det inte finns något att handla på övervåningen och om man inte vet vad som byggs längst upp, varför stora ytor då ?
Vad det nu än är som kommer att öppnas där uppe kommer nog knappast att locka så mycket människor som byggnaden egentligen är designad för.
Centras framtid ser inte ljus ut även om det kommer in mycket ljus på andra våningen :P
Det är bara undervåningen med JC och Åhlens som är använt, resten..... nääääää !


God Bless smarta arkitekter

Trapporna till.....?

         
Stängda butiker, blockader och GIGANTISKA öppna ytor. Vad vare vi sa ;) ?


Kommentarer
Postat av: bloggare på icedaniel.se

Trollhättans hall slattbergshallen.se är en bra hall för 4000 åskådare samt att det finns två hockeyrinkar.

2009-11-07 @ 19:57:01
URL: http://www.icedaniel.se

Kommentera vårat underbara inlägg här ") Tack !!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kära Kommentar till inlägget :D:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se