1 Oktober 2009

Hissar:


Det sker konstiga saker här i Västerår, i Sverige, i Världen o.s.v.. Det som är väldigt speciellt med detta är att det sker konstigare saker bara på Bäckby än i hela Västerås... hur vi kom fram till det kan vi ta upp på vårat inlägg 23 September 2011 ;D.
Det sorgliga är att folk ofta förknippar Bäckby med invandrare, som förknippas med fattigdom, som förknippas med fula bilar :P.
Det var inte för så långe sedan som vi med våra egna ögon fick se en väldigt sexig bil som såg väldigt dyr och fin ut. Detta var inte så förvånande för oss... eller lite ^^ men det bör ju vara ännu mer förvånande för andra här i stan. Sånna bilar förväntar man sig bara se kanske på.. Lillåudden.
Denna bil var en wake-up-call. Vi insåg då vad det är andra tycker och tror om oss.
Vi är inte fattiga :P Och HA ! på alla er som tror att ni vet allt om platser ni inte varit på. För.. det vet ni inte ! Snacka efter att du själv har provat eller sett det du snackar om.


God Bless snygga bilar

We love you ;)


Från avstånd.

Dissar:


Från konstiga saker till konstiga saker. Vi har alla sett ni vet dedär små klisterlapparna som sitter överallt och som säger att du ska bli en rasist och RÄDDA vårat land från ohyra eller så har du kanske sett klisterlappen med mycket rött på och som säger att inte vara kommunist är som att slösa bort sitt liv.
Anyway. Vi kan alla hålla med om att de är extremt extrema kanske, men vi får inte glömma att de är konstiga. Bilderna på dessa lappar är läskiga. På den ena är det massa unga blondiner :P som håller i en svensk flagga och inte allst ser snälla ut :O och på den andra håller människorna i vapen som de ska använda till att arbeta. Det är nog någon dold sanning bakom bilderna som vi också tar upp senare ;).
Det vi ville snacka om är klisterlappen där det står STOPPA RASISMEN. Ok det låter ju bra. Men är det bara ironi ? På bilden är det två snubbar som inte ser ut som något annat än rasister ^^.
Vad ska man tro ? Ska man ta lappen seriöst ?
VI VET INTE :S
Kolla på bilden och.... ta ditt beslut...................


God Bless tydligheten.


Kommentarer

Kommentera vårat underbara inlägg här ") Tack !!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kära Kommentar till inlägget :D:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se