28 Oktober 2009

Hissar:


Postgallerian är en galleria. Det kan ju inte vara en diss. Vi älskar gallerior och Postgallerian är inget undantag. Den är ren, fin och ganska central. Om man har mycket pengar kan man ju alltid gå in här och köpa sig en smaskig glass för väldigt dyra pengar. Den glassen kommer däremot att vara väldigt god eftersom de har massor av goda och oupptäckta glass sorter :D
Sen har vi ju mobilaffären som är bra, vi har klädaffärer och så har vi ju Västerås ända saluhall. Här kan ni hitta allt som ni kan hitta i Stockholmssaluhall....nästan !
Det är egentligen helt otroligt hur man kan transformera ett postkontor till en vacker, helt fungerande och otroligt bra galleria.
Pricken över i är att det faktiskt är väldigt stiligt och väligenomtänkt.
Har ni inte besökt Postgallerian besök den NU och försök att köpa så mycket ni bara kan bära eftersom det finns ett problem som ni kan läsa vidare om i dissen ;)God Bless The PostMall

Postgallerian i all sin prakt !!

         
En ganska fin och fresh galleria.

Dissar:


Nu kommer  vi till den lite roligare delen. Det vi inte skrev i hissen om Postgallerian är att INGEN VET OM DEN :S.  Det är nästan alltid tomt, ensamt, tråkigt och halvt meningslöst.
Vad finns det nu i Postgallerian av de affärer som är kvar ?
Vi har Saluhallen... eller vi hade Saluhallen innan den gick i konkurs.
Det är inte den ända affären dock... Massor av affärer har misslyckats på denna plats och de som är kvar är på god väg att göra det också.
Snart slår väl hela Postgallerian igen. Vi vill påminna er om att den typ har funnits i ca. 1 år vilket är INGET om man jämför med Punkt.
Det är däremot inte så konstigt att det går så dåligt. Vem vet lixom vad Isolde är ? Ska vi vara riktigt seriösa vet vi inget om affären Isolde och drar vi slutsatsen att ingen annan gör det heller ;)
Postgallerian var VÄRDELÖS från första dagen den öppnades.
Den är värdelös nu och kommer förbli det till någon smart människa säger att den ska stängas ner HELT !!
Det blir bra !
Ingen kommer sakna denna galleria och den kommer snabbt att falla i glömska... då det ändå var saluhallen folk ville ha egentligen..............


God Bless en RIKTIG Saluhall

KATASTROF !!!!! + Skylten är kvar ^^

         
De övergivna gångarna och affärerna :'(


Tomheten, ensamheten, tystnaden.


Kommentarer
Postat av: az

dem borde lägga ner stället o satsa på nåt häftigare

2009-10-30 @ 21:43:31
Postat av: vasterasbloggen

Du har sååå RÄTT !

2009-10-31 @ 17:27:12
URL: http://vasterasbloggen.blogg.se/

Kommentera vårat underbara inlägg här ") Tack !!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kära Kommentar till inlägget :D:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se