3 Oktober 2009

Hissar:


Vi i Västerås är EXTREMT bra på att informera varandra om allt som sker här i stan. Oktoberfest på Hässlö ? Alla på andra sidan stan vet om det. Kulturnatt ? Alla vet om det. Nya stadsplaner, alla vet ! Varför är det så ? Det kan 1. bero på OSS ;D 2. på att Västeråsstad eller vem det nu än är, är bra på att ge ut information. Därför vet vi allt om alla i denna stad. Är vi så små så att alla vet vad alla gör kan vara ett alternativ till detta fenomoen också.
För att göra detta tydligare så ska vi ta upp månadens snackis för två veckor senare innan Anna Anka blev populärare :P Det var såklart H1N1 eller svininfluensan i folkmun 8) Denna var det info om ÖVERALLT !!!!!! På TV, i skolan, i tidningar och, ja, överallt ! Skolans toaletter kom inte heller undan.
Vi älskar detta :D Man behöver inte oroa sig för att man ligger efter eller att man har missat något ! För om du lever i Västerås behöver du inte oroa dig för att vara socialt efterbliven :D...... eller jo lite ;)


God Bless information

Bilden tar för sig själv. Så vi talar inte för den :D

Dissar:


Sade vi att det var bra info i Västerås i hissen ? Weeeeeell, det är det inte -.-
För inte alls så långe sedan skulle avloppet rensas eller nått på ett område på Bäckby.
Ok, de sade att det skulle hända och... that's it. Inte hur, varför och all annan info som man vill veta utan att man egentligen behöver. Iaf, så var det i slutskedet av operationen som de satte dit en högljudd maskin som sprutade ut en SKIT SKUMM ånga rakt ut i luften som vi andades. Vi snackar inte om bil avgaser mängder utan typ vulkanutbrott :P
Det var en vit gas som luktade väldigt konstigt och det värsta var ju att gasen blåste in i lägenheterna som ligger precis bakom. Vad det var för gas kommer vi antagligen aldrig att veta hur mycket vi än vill veta eftersom vi aldrig kommer orka :P Vi får väll hoppas att det inte var någon gaskammar gas som de sprutade ut i inandningsluften !! :O
Mystiskt.....


God Bless Information

Skåda den enorma männgden gas som sprutades ut konstant under ca.3-5 timmar under flera dagar.


Stackars människor som bor i husen bakom -.-


Kommentarer
Postat av: lol

ni är typ tio va?

"gaskammar gas"

sluta skolka från so'n

2009-10-11 @ 15:11:17

Kommentera vårat underbara inlägg här ") Tack !!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kära Kommentar till inlägget :D:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se