6 Oktober 2009

Hissar:


Våra kära tunnlar ! Vad skulle vi göra utan de ? Vad skulle vi göra utan de ? :D Nu ska vi säga vad vi skulle göra utan de. Vi skulle riskera våra liv utan de, och utan de skulle många fler dö av den enkla anledningen att de blir överkörda. Därför är det mycket tryggare både för bilföraren och personen som går över den idag livsfarliga gatan. Tunnlarna i stan är vackra iaf de som nämns i hissen och de räddar liv som sagt. Vi skulle vilja uppmana folk som inte väljer tunnlarna att försöka välja tunnlarna istället. De är trygga, för tusende gången, och de är gjorda för inget annat än att skydda människor! De är även en ganska bra skyddsplats om det skulle börja regna..... vatten eller bomber...eller vad det nu är någon har tänkt sig att det ska regna iaf. De flesta tunnlarna i stan som kommunen har tänkt på är faktiskt snygga och prydliga. Typ alla har även lampor i sig så man behöver inte vara rädd för att någon ska gömma sig i tunneln och våldta en eller något liknande hemskt. Om kommunen inte har målat eller gjort något i tunneln så har säkert klottrarna och graffiti målarna gjort det :D och det räknas ju såklart också som konst ! Visst är det konstigt ;) ?


God Bless tunnlarnaDissar:


Nu kommer vi till diss-delen av tunnlarna såklart ^^ Ni trodde väll inte att vi älskar tunnlar och inte tänker skriva något elakt alls om de..... om ni gjorde det så gjorde ni fel ! Det finns tunnlar här i stan som alla kan sammanfattas eller beskrivas med ett ord, och det är KATASTROF.
Vissa är så fula att man kräks när man går igenom. I vissa ligger det folk och sover och det kan vi säga rakt av höjer mysfaktorn rejält -.-
Fula, dryga, luktar illa är det bra ? Inte riktigt va vi glömde smutsiga och defekta... nu är vi klara sammanfatta själv. Vi tror att du kommer fram till exakt samma sak som vi kom fram till innan vi sammanfattade våra tunnel upplevelser till detta diss inlägg om tunnlar.
Om du nu är så sämst så att du inte kan förstå vad det är vi försöker komma fram till så är det att tunnlarna suger och att INGEN gör något åt det här !!!
Det vi kan göra är att klaga och hoppas att det inom en snar framtid händer något !!
VILKA ÄR MED OSS MOT TUNNLARNA ?????


God Bless våra tankar :P


Kommentarer
Postat av: Västeråsflickan

Fint :S

2009-10-07 @ 17:22:23

Kommentera vårat underbara inlägg här ") Tack !!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kära Kommentar till inlägget :D:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se