16 September 2009

!!  Först  !!

Vi vill säga till er att det var en ledig dag 14 September så vi avled inte lade ner bloggen eller något som kan vara lika tragiskt ^^
Det kommer dock ALDRIG mer att hända så oroa er inte !!
Bloggandet fortsätter varannan dag igen, tråkigt vi vet "/ men hållut !!
Tack !!Hissar:


Vi alla har hört om de extremt äckliga lägenheterna i Rosengård i Malmö där husen är invaderade av kackerlackor och INGEN gör nåt åt saken på en gång :S
Det är fan sjukt på riktigt såhär kan det ju inte se ut i Västerås !!! Eller kan det ??
Nej det kan det inte ;) Vi är snäppet bättre....
Om vi nu ska ta och jämföra.
Har ni någon gång sett en kackerlacka i någon lägenhet... asså alltid.... asså att de bor i lägenheten... asså att de äter och lever.... asså som typ hyresgäster. :D
Ni fattar ju grejen ;) Vi har typ 10000000000 olika lägenheter i Västerås från östligaste Viksänd, till nordligaste Gryta till västligaste Bäckby.
Kryp förekommer överallt... t.o.m. i villor men aldrig har vi, som vet (typ) ALLT om Västerås hört något om en insektsinvasion i form av kackerlackor i några hyreshus, trots deras ålder.
Tro oss det finns ett helt gäng gamla och VÄLDIGT slitna lägenheter här med. Men kackerlackor har vi inte stött på än, och förhoppningsvis kommer de ALDRIG att komma heller!
För vår hiss:s bästa ;)


God Bless Rena, nya och bra lägenheter!

Rätt Ok för ett lägenhetshus på Hammarby :O

         
Vinkel 2 och kackerlackor, för er som inte vet hur de ser ut ;)

Dissar:


Hur fin en lägenhet eller ett hyreshus nu än är så är inte omgivningen alltid lika vacker !
Varför ?
Jo, såhär är det. När något företag som äger ett antal lägenheter inte bryr sig om hur det ser ut runt om lägenheterna så händer det inget. Tyvärr är det så i Västerås på vissa ställen. På platser med massor av barn som leker och springer och där människor ständigt måste gå förbi måste man väll ändå ha lite fint på. Man kan göra en jättestor lekplats åt barnen istället för små skitfula och totalt ignorerade lekplatser som finns överallt !! Man kan även såga till buskarna på ett visst sätt så att de inte ser ut som en helt vanlig buske för det är bara störande och fullt.
Vi kan stå här och rabbla upp typ femhundratrettiofemtusensexhundrasjutiotre exempel till men det har vi inte lust med då de ändå inte gör något. Istället betalar de typ folk i närheten av vissa områden så att folk med sina egna pengar mot lön fixar till.... eeee VA ?
Så är det, så borde det inte vara. LATA JÄVLAR.
Om de ändå kunde investera pengarna de inte investerar på att göra fint ute på något annat som typ lägenheterna. Men händer det ? Nej inte det heller !!!!!
Hopplöst.
Slut


God Bless hyresgästerna

Gud vad trevligt och mysigt detta ser ut att vara :D, NOOOOT -.-

         
Nej, att något är OK betyder inte att något är bra :S
Det borde ni veta vid dethär laget.Kommentarer
Postat av: Michael Jackson | Minnesblogg

Ha en bra dag!

2009-09-16 @ 19:46:46
URL: http://mjackson.blogg.se/

Kommentera vårat underbara inlägg här ") Tack !!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kära Kommentar till inlägget :D:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se