11 Augusti 2009

Hissar:


Den uppmärksamme tittaren har säkert lagt märke till en liten detalj.... att vi.... inte har gjort ett inlägg om den norra avdelningen av Svartån i stan ! Så  vi tar och gör det nu bara för eran skull ;)
Då ån närmar sig den moderna staden med massor av asfalt och hur och broar och lite träd så passerar den först igenom ett område som ser ut som en djungel. Detta område ser totalt orört ut och man kan tro att ingen har klippt gräset på typ 100 år.
Typ inget är rört. Det ligger däremot några stubbar här och var och lite bänkar och hus.... men de stör inte träden som omringar ån.
Det är även här Svartån har sin naturliga bajs bruna färg :P och med bajsbrun kommer även en underbar bajsdoft med ibland ;) vilket gör det hela lite extra  naturligt ^^.
Mycket natur, känns inte alls som stan och nästan inga människoskapade föremål på ett område bara 1,2 km från stan.


God Bless orördheten


Aaahhhh... naturligt och vackert :D

         

Vatten i sin naturliga färg... i alla fall om det handlar om vatten i vårat område ^^


Dissar:


Från Svartån till Svartån. Eller nästan i alla fall, dissen handlar om dålig utsikt och utsikten handlar om att inte se Svartån så det är därför vi har knutit ihop dessa två. Om det är bra eller inte vet bara ni och om det inte står något klagomål i kommentar rutan så är det antagligen OK ^^
Men över till dissen nu :D
Det finns en plats i stan... eller 1,2 bort från centrum där det finns ett höghus. I detta höghus bor de folk, och för att folk ska ha det bra så har de balkonger. Balkongerna kan vara en plats att festa på, sitta och sola på eller kanske bara en plats som....man kan sitta och tänka på utan att bli störd !
För att kunna göra allt detta måste man ha någon slags utsikt att se på också lite då och då. Men, nu kommer det.
Dessa hus har ingen utsikt, ja vi har kollat.
Utsikten är som att kolla rakt in i en mur av träd som totalt blockar den vackra vyn över Svartån.
Snälla, om ni vill förstöra eran balkong tid så kan ni bo här. Om ni inte vill så finns det massor av bra ställen i stan :P
Men som sagt, det är tragiskt hur en orört naturområde kan förstöra utsikten så.
Vi har kommit fram till att det ska finnas orörd natur..... men man ska inte överdriva, för.... det är faktiskt inte snyggt "/


God Bless det som är lagom :DVoila, le mur av träd

         

Dessa stakars hus "/

Kommentarer

Kommentera vårat underbara inlägg här ") Tack !!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kära Kommentar till inlägget :D:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se