21 September 2009

Hissar:


Apropå kulturkvällar, nätter, dagar och allt Västerås kan tänka sig att orda för folk här som kanske har behov av något extra så har nog Växhuset ett finger med i spelet :D
Alla har nog sitt eget lilla minne från Växhuset.
När man var lite så hette stället Växthuset... men det gav ju stället en helt ny innebörd.
Denna plats var för vissa full med skräck, för vissa kanske full av glädje, för vissa inget speciellt och för vissa så kanske detta ställe inte fanns.
Man var tvungen att gå på hemspråk, hålla på med något instrument, sjunga eller något i den stilen för att ha en anledning till att gå igenom huvud dörrarna.
Mycket händer här... barn lär sig, vuxna lär och föräldrarna kan ta del av resultatet på den stora scenen inne i byggnaden.
En plats för alla, nästan.
Om ni inte vet vart Växhuset ligger så är ni efterblivna, vi skojar inte :O
Om du dock inte har erfarenhet från Växthuset behöver du inte skämmas.... det är aldrig försent att börja på något nytt.
Är musik din dröm ?
Då är det här stället stället för din talang att utvecklas på !??!


God Bless Kultur :D

Do go in här !

      
Växhusets symbol, ett träd av något hårt matterial...... som gjorde det ännu svårare att skilja på Väx- och Växthuset :P

Dissar:


På tal om kultur, det kan ibland bli en överdriven kultur.
Vi vill varna att massor i denna text kan misstolkas, men var snälla och läs texten och dra inga förhastade slutsatser.
Ett brinnande ämne är EMOS, är det en kultur ? Är det överdrivet ?
Ska man kunna klä sig hur man vill och vandra runt på stan och skrämma livet ut folk ?
Vi vet vi vet.... det är en musikstil... men musiken bör ju inte förtrolla en så mycket att man börjar göra typ 97654125678 pearsingar i ansiktet och måla sig svart och ha på sig CP störda kläder...
Det är lite överdrivet ?
Vi vet vad vi tycker... men för säkerhetsskull tänker vi inte säga vad vi tycker det överlämnar vi till er att tänka ut om ni nu vill göra det.
Som tur är brukar det inte hålla i sig i längden utan man vandrar runt som ett EMO under sin ungdom... när man är 20 börjar man inse att det man har slösat bort en viktig del av sitt liv och man kan inte då ett bra jobb för att man ser ut som man gör.....
Då står man på platta nr.0.
Det är väll lagom trevligt ?
Det som är synd är att många unga... väldigt unga smittas ^^
...
Nej vi tänker inte starta ett anti EMO parti till valet nästa år men det är 100%:igt en fråga att tänka lite extra på ;)


God Bless ?? Friheten ^^

Det är en smygbild.... därför ser den ut som den gör ^^


Kommentarer
Postat av: az

fuck off!. hur vågar ni förnedra emostilen???. hellre emon än jävla äckliga fjortisar som kläer sig likadant. varför ska alla klagar på emosar? dem vågar, dem visar vad dem känner o det tycker att flera ska göra! respekt. orka köpa en massa jävla märkeskläder. o man slösar inte bort sin tid bara för att man är ett emo. respekt vafan!!!:(

2009-09-23 @ 19:30:20
Postat av: Vasterasbloggen

Tack för din åsikt för det första... Och vi tycker faktiskt att ddet ser ut som att man slösar sin tid väldigt mycket... EMO OCH fjortis som du nämde är typ ett sätt att skita i skolan på och om man skiter i skolan när man är 15 till 18 år gammal så kommer det nog knappast att gå bra för dessa personer i framtiden. Och kom ihåg vi kritiserade EMO:s men vi sade inte att fjortisar o.s.v är bättre eller bra överhuvudtaget !!

2009-09-23 @ 23:16:30
URL: http://vasterasbloggen.blogg.se/
Postat av: az

men skit i deras liv. men det är ändå inte ok att hålla på att döma folk som har sin egen stil hur som helst. iallafall inte på en sida där det ska bara handla om västerås o inte andra saker som finns överallt

2009-09-24 @ 19:32:19
Postat av: Vasterasbloggen

Så länge de bor i Västerås så har de med västerås att göra:P Vidömmer bara för att vi tänker på de. Vi vill att de intre ska sluta som misslyckade människor i arbetslivet5. Om man som "EMO" eller "fjortis" tänker steget längre borde man inse att det man håller på med är lite fel...

Låetr det bra.. ??

2009-09-24 @ 20:02:58
URL: http://vasterasbloggen.blogg.se/
Postat av: az

nej. folk måste göra sina misstag i livet för att inse senare i livet att dem gjorde fel. hur ska folk kunna lära sig av sina misstag om dem inte gör några?. då menar jag skolan o det. inte nåt med stilen

2009-09-24 @ 22:07:36
Postat av: vasterasbloggen

Men måsta man göra så grova misstag för att lära sig ? Det är ju bra om folk in sser från början vad deras fel är och inte när de har levt som EMOS/Fjortisar hela sitt liv !!

2009-09-26 @ 13:13:38
URL: http://vasterasbloggen.blogg.se/
Postat av: az

ja hellre det än att mörda någongång för då har man bara förstört ens liv. men du verkar ändå inte riktigt förstå är det gäller stilen. hade intr stilen funnits, så hade inte ens musiken funnits

2009-09-26 @ 13:27:20
Postat av: vasterasbloggen

Vi tycker fortfarande att det är ett överdrivet sätt att inse att man är påväg åt fel håll på.

Och man förstör ju sitt liv om man är EMO och skiter i sin utbildning när man är ung och kommer på när de är typ 20 att de kanske borde pluggat istället för att ha skärt sig och druckit och tagit droger ? Eller har vi fel ?

2009-09-26 @ 15:52:07
URL: http://vasterasbloggen.blogg.se/
Postat av: az

låt dem göra det? skit i vad dem gör? låt dem skära sönder sig sjävla tills dem har fått nog av det. jag har inget emot emosar eller såna stilar men fjortisar?? fyfan hatar dem. ni borde kritisera fjortisar istället för dem är ju värst. så starta en skola för emosar så ni kin utbilda dem om det är det ni vill?:P

2009-09-26 @ 19:37:37
Postat av: vasterasbloggen

Starta skola ^^ ?

Nej det blir för mycket !

Vi tycker att skolan de går i borde ta saken i egna händer och få dehär på rätt väg. Det skulle ju inte skada om deras SOVANDE :S föräldrar kunde använda sina hjärnor och få de på rätt väg igen !!

Det handlar inte bara om emos nu utan även om fjortisar och andra stilar som får folk att hamna fel !

2009-09-27 @ 00:14:58
URL: http://vasterasbloggen.blogg.se/
Postat av: az

men vafan alla kan ju inte vara perfekta:( ingen ska behöva vara det

2009-09-27 @ 19:13:42
Postat av: az

fegis vågar inte disskutera med mig:P

2009-10-04 @ 21:38:09
Postat av: vasterasbloggen

Det är väll ganska självklart att folk inte behöver vara perfekt det är alla ensak men man kan iaf använda sin hjärna och inte göra fel saker så att man ångrar sig senare !!

2009-10-07 @ 12:53:43
URL: http://vasterasbloggen.blogg.se/
Postat av: az

hallo? äru dum eller äru dum? alla människor gör nåt omsart i livet. men hellre utforska inom musik stilen än att plugga dag o natt!!

2009-10-08 @ 18:52:08
Postat av: vasterasbloggen

NEJ :S Det är det inte alls ! :O

OK vi säger att jag har slösat bort mitt halva liv på att utforska iom musiken och skära mig och göra massor av totalt onödiga saker. Sedan inser jag att jag snart kanske borde skaffa mig ett bra jobb. OCH då inser jag att jag inte kan få det eftersom jag har slösat bort mitt liv på att skära mig istället.

OM jag pluggar istället så har jag iaf en MYCKET större changs att jobba med något jag vill, få de pengarna jag vill ha och sedan kan jag hålla på med vadfan jag vill eftersom jag redan har säkrat min framtid !

Låter inte det bättre ???

2009-10-11 @ 14:52:52
URL: http://vasterasbloggen.blogg.se/
Postat av: az

heheh nej? det låter sjukt. en ungdom ska göra något dumt i sitt liv:). man ska klä sig olika o ha en speciell stil (musikstil). o att dem inte pluggar så är det för att dem inte har mognat till men sen senare livet så vänder det. men dem har ändå chansen att bli något:)

2009-10-13 @ 20:46:07
Postat av: Anonym

vilket jävla liv haha , sitter och skriver om byggnader som ingen bryr sig om hahahaha

2009-10-21 @ 14:49:02
Postat av: vasterasbloggen

VAD SNACKAR DU OM :O

Utan växhuset skulle inte västerås vara den mångkulturella platsen som den är !!!

Och vi skulle inte klassa EMO:s som byggnader ^^

2009-10-22 @ 23:33:51
URL: http://vasterasbloggen.blogg.se/
Postat av: az

där ser ni? ännu en människa klagar på er. :P

2009-10-27 @ 19:02:40
Postat av: vasterasbloggen

Hehe, dock inte om samma ämne ;)

2009-10-27 @ 19:43:26
URL: http://vasterasbloggen.blogg.se/
Postat av: az

ne sant. men ni får skit ändå:P:P

2009-10-27 @ 22:14:46

Kommentera vårat underbara inlägg här ") Tack !!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kära Kommentar till inlägget :D:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se